Nya Onlinespel 2016

Onlinespel har vuxit rejällt under det sedan 2010. Så att man har höga förväntningar på de spel som ska komma samt att många ser fram emot att släppa loss i nya världar med sina vänner är nog förståligt. Vi tar oss en titt på två av de mer uppmärksammade spelen.

Tom Clancy’s: The Division

Detta tredjepersonskjutarspel är mycket efterlängtat av många och även fast det är i väldigt svag beta just nu så är förväntningarna höga. Spelet utspelar sig i en snar framtid där en ny form av smittkoppor har spridit sig över hela USA och slagit ut stora delar av det amerikanska samhället. Du spelar en av många elitsoldater som tillhör Strategic Homeland Division, även kallad The Divison. Under spelets gång kommer man att vara i kvarlevorna av New York och det är din uppgift att lösa de gåtor som uppkommit om vem som spred viruset.

World of Warcraft: Legion

Den senaste expansionen av WoW, som släpps någon gång under andra eller tredje kvartalet av 2016, kommer och återigen höjer maxnivån för karaktärer. De introducerar även en ny “Hero class” vid namn Demon Hunter och kommer precis som till “Wrath of the Lich King” ha en unik bakgrunds story och börja på nivå 98. Man kommer att även få tillgång till nya artefakt vapen som är baserade på existerande vapen som tidigare varit ej tillgängliga för spelare.