Onlinespel för lajvare

Medan man väntar på att nästa lajv ska ska börja eller man är klar med sin egen dräkt kan man fördriva tiden genom att rollspela online. Men vilka spel kan man då välja emellan? Det finns massvis med spel man kan prova på men här är ett par populära exempel.

6108206-games-key-shows-online-gaming-or-gambling (1)Spelet World of Warcraft designat av Blizzard entertainment är det populäraste spelet när det kommer till MMORPG, som står för Massively Multiplayer Online Roleplaying Game. Med sin medeltida stil med orker, kaos och demoner är detta ett perfekt upplägg för roligt rollspel.Det finns dedikerade serverar för rollspelare och där kan du med dina vänner hitta på allt möjligt, vill i bara vara vanliga människor i staden kan man göra det. Eller vill ni hellre stå i frontlinjerna och slås mot ondskan går det också bra. Och om ni inte tycker det passar kan ni alltid bara bilda eran egen grupp och rida runt och hjälpa de folk som finns runt om i världen genom att göra quests.

Om inte den medeltida stilen passar för dig finns Second Life. Second Life är designat med lajvaren i fokus, hela världen är byggd och styrd av spelare. Här kan du göra vad du vill. Känner du bygga ett hotell uppe i rymden och låta vänner eller andra spelare bo där kan du göra det, eller vill du hellre vara den stilige modedesignern som kommer på nästa heta trend? Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter gränserna.