Poker på nätet

Poker är ett av historiens mest populära spel. Även med det spelutbud vi har idag i alla möjliga genrer, förblir poker ett otroligt populärt spel som spelas världen över.

poker_253696585Det finns en hel del sajter där ute som erbjuder poker och här tar vi en snabb titt på några av de mest populära. Denna topplista kommer från sajten poker.se och för fler exempel kan man ta en titt här.

888 Poker

Uppe i toppen hittar vi sajten 888 Poker. Denna sajt har allt man egentligen kan önska av en pokersajt idag. Den är lätt att använda samtidigt som den har många funktioner, vilket ju är en bedrift i sig. En av de saker som dock lockar flest till 888 Poker är chansen att få hela 88 dollar gratis utan något insättningskrav.

Bet365

Bet365 är ett av de största spelbolagen i världen men erbjuder även poker i väldigt hög klass. Deras klient är något som väldigt många pokerspelare lär vara bekant med då det är en del av iPokernätverket. Det är en lättanvänt och funktionell klient som passar alla. Förutom en ganska standard första insättningsbonus kan man även ta del av kampanjer för medlemmar som dyker upp på sajten med jämna mellanrum.

Unibet

Unibet är ytterligare en av det största spelbolagen där ute. I pokerdelen skiljer de dock sig från mängden med sin egenutvecklade pokerklient. Det är utvecklat med avseende att jämna ut spelfältet mellan amatörer och proffs. Är man ny till onlinepoker är Unibet därför ett riktigt bra ställe att börja på. Som bonus erbjuder de inte bara pengar utan även biljett till cashgames så man kan spela utan att behöva satsa något alls.

Nordicbet

Som en del av Microgamingnätverket är det inte svårt att förstå att Nordicbet kan leverera en stabil och professionell pokerupplevelse. Med starka anknytningar till svensk poker kan man ofta hitta satelliter som ger en chansen av kvala till svenska och nordiska livepokerevent.